18/04/2024 18:27
Foto: BH Reporter
Foto: BH Reporter

Tuzla: U saobraćajnoj nesreći povrijeđeni žena i dijete (4)

Danas oko 8.45 časova u neposrednoj blizini tržnog centra “Merkator” dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo vozilo marke “audi” kojim je upravljala VH (1977. godine), koja je tokom vožnje izgubila kontrolu nad vozilom iz za sada nepoznatih razloga .

Tom prilikom udarila je u saobraćajni znak, a potom i u semafor. Zadobila je lakše tjelesne povrede konstatovane u JZU UKC Tuzla.

U nesreći je povrijeđeno i četverogodišnje dijete koje se također nalazilo u vozilu “Audi”, te je isto zadržano na opservaciji na Klinici za dječiju hirurgiju JZU UKC Tuzla. Za sada ne raspolažemo informacijama o stepenu povreda djeteta.

Uviđaj su izvršili službenici OKP-a PU Tuzla, a dalje mjere i radnje se nastavljaju pod nadzorom dežurnog tužioca koji je upoznat sa događajem, a sve u cilju utvrđivanja uzroka ove nezgode.

BH Reporter

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.