r4s5 logo

Lifestyle

 • Nov 21 , 2015

  Osnivač i izvršni direktor Facebooka Mark Zuckerberg objavio je informaciju da će uzeti dva mjeseca "porodiljskog odsustva", nakon što se porodi njegova supruga Priscilla Chan.

 • Nov 18 , 2015

  Višestruko je zdrav, a zbog obilja vitamina C, koristan je u borbi sa virusima.

 • Nov 18 , 2015

  Postoje brojne knjige koje govore o tome koliko jedna par treba imati seksualnih odnosa kako bi bili sretni. Prema novoj studiji, ključ za uspješnu vezu je imati jedan seksualni odnos sedmično.

 • Nov 13 , 2015

  Najprije treba imati na umu da su raznobojne površine na ubuđaloj hrani – poput zelenkastiih krupnih tačaka na hljebu ili smeđih površina na starom voću – spore vidljive golim okom. Ostatak buđi, njegove „grane" i korijenje, teško je vidjeti jer su uglavnom dublje u hrani.

Sport

Magazin

 • Nov 19 , 2015

  Članovi kultnog hrvatskog benda Parni Valjak danas su se u Sarajevu družili s novinarima, najavivši ovom prilikom svoj veliki sarajevski koncert koji će se održati 12. decembra u dvorani Zetra.

 • Nov 18 , 2015

  Kćerka pokojnog glumca Paula Walkera Meadow (16) tužila je firmu u čijem je automobilu njen otac izgubio život. Porsche je sada odgovorio i kažu da je glumac sam kriv za svoju smrt. Oni tvrde da je Paul bio "iskusan i uglađen korisnik 2005 Carrera GT-ja" te da se nije trebao upustiti u brzu vožnju pod uslovima koji su vladali.

bmclogo

Dijaspora

Turizam

Foto-blicko

drinaplast

Prijavite se na specialne vijesti

Primajte posebne vijesti na mail.

O nama

 

talovic-baner

Najčitanije

 • Mar 10 , 2015

  Da život zna biti surov i težak govori i ova priča o mladom umjetniku iz Priluka.. Emis Poljić rođen je 1986. Godine i završio je Srednju građevinsku školu u Tuzli, smjer likovni tehničar. Nakon srednje škole upisao je Filozofski fakultet, odsjek Razredna nastava ali na trećoj godini fakulteta zbog teške finansijske situacije morao je napustiti svoje studiranje..

 • Dec 01 , 2014

  Neviđen broj policajaca, ali i pripadnika specijalne jedinice, opkolili su zgradu BKC gdje u deset sati treba da počne nastavak konstitutirajuće sjednice Skupštine TK, javlja BHRT. Radnici protestuju.

 • Sep 26 , 2014

  Smrt Tuzlanke Lejle Jaganjac (28) koja je 19. septembra pronađena mrtva u svom stanu u Beču najverovatnije su izazvali loši silikonski implantati, koji su prouzrokovali visoku temperaturu i infekciju!

 • Sep 28 , 2014

  U masovnoj tuči koja se dogodila u Centralnom gradskom parku u Tuzli sinoć oko 22:00 sata jedna osoba zadobila je teške tjelesne povrede u predjelu grudnog koša.

klub7-baner

 

Nasumične vijesti

Savez za ruralni razvoj: BiH nema jasno definiranu poljoprivrednu politiku

Povodom inicijative za uspostavljanje ministarstva za poljoprivredu, prehranu i ruralni razvoj BiH, Savez za ruralni razvoj BiH oglasio se apelom u kojem ističe da Bosna i Hercegovina nema jasno definiranu poljoprivrednu politiku niti se tom sektoru pristupa kao strateški bitnoj društveno-ekonomskoj grani. 

20-godina-rtvtk-1-610x250

Online

Imamo 10 gostiju i nema članova online